Varumärken

Louis Vuitton America´s Cup World Series - på TV12

2015-08-28

Nu gästar svenska laget Artemis Göteborg!
I helgen avgörs nämligen Louis Vuitton America´s Cup World Series i Göteborg och kanal TV12 sänder direkt både på lördagen  och söndagen. Den världscup som besöker Sverige seglas i 45-fot långa katamaraner och seglar i upp mot 40 knop. Det är 6 st deltagande båtar.

Göteborgs Kungl. Segel Sällskap har fått uppdraget att vara sportsligt ansvariga för Louis Vuitton America’s Cup World Series deltävling i Göteborg. Tävlingen kommer att gå utanför GKSS hamnen i Långedrag.

Louis Vuitton America’s Cup World Series är den första delen av tävlingen i 2017 års upplaga av America’s Cup och börjar sommaren 2015. Med alla America’s-Cup team seglandes i foilande AC45f-katamaraner är serien en tidig möjlighet att samla poäng till America’s Cup Qualifiers, från vilken det segrande teamet får rätten att utmana den nuvarande innehavaren av pokalen, Oracle Team USA.

Historia och prestige i samband med America’s Cup lockar inte bara världens bästa seglare och båtkonstruktörer utan även medverkan av förmögna entreprenörer och sponsorer. Det är ett test, inte bara i seglingsskicklighet och båt- och segeldesign, utan också av kompetens inom företagande, finansiering och ledarskap.

Läs gärna mer på gkss hemsida

Du vet väl att du snart kan köpa Artemis-teamets flytväst Artemis Crewfit 180N Pro från Crewsaver,  hos oss. På väg in på lager.

108077:  Artemis Crewfit 180N Pro Sele
108078:  Artemis Crewfit 180N Pro


Share |

 
AB Baltic Skeppsfournering | Ölandskajen | 392 31 KALMAR | info@baltic.nu
Delbetalning
X