Varumärken

BALTICGÄDDAN

Bootstrap Slider

Vem fångar längsta gäddan?

Nu har du chansen att visa upp dina fiskekunskaper i tävlingen Balticgäddan här i Kalmar. Kanske är det just ditt team som kammar hem förstapriset på hela 20 000 kr. I år har vi nämligen ändrat om tävlingen så att det först och främst är en teamtävling där 1:a pris är 20 tkr, 2:a pris är 10 tkr och 3.e pris 5 tkr. Den som fångar tävlingens längsta gädda belönas med ett fint sponsorpris. Det kommer fortfarande att vara två deltävlingar, en den sista helgen i mars och en sista helgen i oktober. De som deltar i vårens tävling och även deltar i höstens tävling har chans att vinna ett första pris för de totalt två längsta gäddorna. Vi kommer lägga ihop resultatet för den längsta gäddan i respektive tävling. Denna tävling är individuell och priset är 2000 kr och delas alltså ut i samband med hösttävlingen. Dessutom kommer vi lotta ut flera priser bland alla deltagare som kommer till After Fishen. 

Under 2018 kommer första deltävlingen gå lördagen den 24 mars och den andra lördagen den 27 oktober. Gör en notering i din kalender redan nu!

Få lite feeling, titta på den oficiella aftermovien som släpptes från tävlingen som gick av stapeln i Oktober 2017. Filmen hittar ni här!
Vi önskar dig ett riktigt skitfiske!

Läs mer om tävlingsregler och annan information.

Tävlingsregler

Anmälan gör du här

 

 

 

Resultatlistor:
 

 

Resultat för Balticgäddan 2018-06-06

Resultat för Balticgäddan 2017-03-25

Resultat för Balticgäddan 2016-10-29

Resultat för Balticgäddan 2016-03-28

 

 

 

 
AB Baltic Skeppsfournering | Ölandskajen | 392 31 KALMAR | info@baltic.nu
Delbetalning
X