MERCURY AVATOR

Det senaste tillskottet i Mercury familjen är Avator-serien, elektriska utombordsmotorer utvecklade för framtiden.

Ännu en gång briljerar Mercury med marina innovationer och förstklassig ingenjörskonst. Avator låter dig färdas tyst över hav och sjö utan att släppa ut farliga luftföroreningar. Låg vikt och snabbladdade batterier som enkelt kan bytas kännetecknar denna toppmoderna utombordare, en motor som är enkel att sköta och äga.

Avator finns nu på den svenska marknaden. Kontakta Baltic Kalmar Marina 0480-10600 om du vill reservera en motor eller få mer information.

Avator 7.5e

Vår elektriska utombordare Mercury® Avator™ 7.5e erbjuder ren, tyst kraft som är lika enkel att använda som den är rolig att köra. Motorn finns tillgänglig i modeller med rorkults- och fjärrstyrning, den har ett snabbkopplat batteri och intuitiva kontroller som gör installation och drift hur enkelt som helst. Och med avancerade skärmar och annan teknik som övervakar din batterinivå och räckvidd kan du utforska vattnet utan oro. Ta tag i kontrollerna bara och rikta in fören mot äventyr. Avator gör det enkelt att ta sig dit.

Avator 20e och 35e

Från morgonkaffet till kvällskryssningen och varje sandbank däremellan, är de elektriska utombordarna Mercury Avator™ 20e och 35e konstruerade för att göra det enkelt att utforska. De modulära batterierna ger dig flexibiliteten att optimera ditt framdrivningssystem.