En av världens största tillverkare.

ePropulsion är ett ungt företag grundat av fyra passionerade ingenjörer med missionen att utveckla och förbättra elektriska båtmotorer. Det har präglat hela företagskulturen sedan dess. Nu har ePropulsion vuxit till en av världens största tillverkare och snabbt blivit en utmanare till de etablerade tillverkarna. ePropulsion har gjort båtlivet enklare, behagligare och renare för båtfolk över hela världen.

Spirit 1.0 Plus

En kompakt, lätt och smidig liten motor för jollen eller den lilla segelbåten. Perfekt även för kortare fisketurer, eftersom den är extra tyst. Styrkan motsvarar en 3-hästars bensinmotor.

Komplett paket – utombordare 1kW med fällbar rorkult,
ett 1276 Wh batteri och 230V laddare

Spirit 1.0 Evo

Samma smidiga och enkla motor som Spirit 1.0 Plus, men med den skillnaden att den också har hydrogenerering. Du kan alltså ladda batteriet med propellern när du seglar, vilket gör Spirit 1.0 Evo idealisk för den mindre segelbåten. Du kan också välja mellan rorkult och separat reglage.

Navy Evo

Navy är vår populäraste utombordsmotor. Det finns med 3 och 6 kW, vilket motsvarar ca 6 resp 10 hk. Det här är smidiga och flexibla motorer där du själv väljer typ av reglage, batteristorlek och antal laddare. Så får du en optimal kombination för just dina behov och din båt. Båda modellerna har tystgående direktdrift och hydrogenerering, dvs de kan ställas om så att de även laddar batteriet vid segling.

Våra Navy-motorer passar särskilt bra för mindre/medelstora aluminiumbåtar och segelbåtar samt jollar.

Pod Evo

Pod-serien spänner från 1kW till 6kW (motsvarande ca 3-10hk) och är alla inombordsmotorer. Alla har tystgående direktdrift och kan ställas om till hydrogenerering för att ladda batteriet samtidigt som man seglar. Pod-motorerna passar bra för segelbåtar och mindre båtar.