Balticgäddan

Vem fångar längsta gäddan?

Nu har du chansen att visa upp dina fiskekunskaper i tävlingen Balticgäddan här i Kalmar. Kanske är det just ditt team som kammar hem förstapriset på hela 20 000 kr (bästa totallängd på 5 fångade gäddor). Tävlingen är först och främst en teamtävling där 1:a pris är 20 tkr, 2:a pris är 10 tkr och 3.e pris 5 tkr. Den som fångar tävlingens längsta gädda belönas med ett fint sponsorpris. Det kommer fortfarande att vara två deltävlingar, en den sista helgen i mars och en sista helgen i oktober. De som deltar i vårens tävling och även deltar i höstens tävling har chans att vinna ett första pris för de totalt två längsta gäddorna. Vi kommer lägga ihop resultatet för den längsta gäddan i respektive tävling. Denna tävling är individuell och priset är 2000 kr och delas alltså ut i samband med hösttävlingen. Dessutom kommer vi lotta ut flera priser bland alla deltagare som kommer till prisutdelningen (After Fishen). Hösten tävling ingår i SPL. Gå in och anmäl ert team!

Höstens Balticgäddan 2021 går av stapeln lördagen den 30/10. Vi kommer öppna anmälan för höstens tävling under augusti 2021. Sista dag för anmälan för höstens tävling är den 25/10 om inte platserna tar slut tidigare.

Resultat tävlingen 27/3-21

1. Team Raccon Totalt 463 cm
2. Team Fasterpike Totalt 434 cm
3. Team Lowrance/Motorguide Totalt 429 cm

Pris för längsta fisk gick till Björn Nordgren i Team Raccon som fångade en på 108 cm.
Stort grattis till alla vinnare och ett stort tack till alla som deltog i tävlingen. Vi syns i oktober 2021!

Resten av resultatlistan kommer vi lägga upp på denna sida inom en vecka efter tävlingen. Vi kommer meddela alla som följer oss på Instagram och Facebook när det är gjort.

Bästa resultaten i Balticgäddan

Bästa totallängd (fem gäddor) innehas av Team Slaghöken och är på 487 cm och sattes på hösttävlingen 2016.
Längsta gädda har Elias Jonsson fångat. Den var på 114 cm och fångades 2018-06-06. Den gången vi tvingades att flytta vårtävlingen pga is.
Bästa totallängd, dvs längsta gädda från både vår och hösttävlingen innehas av Elias Jonsson med en total på 206 cm (114+90) året 2018.

Få lite feeling, titta på den oficiella aftermovien som släpptes från tävlingen som gick av stapeln i Oktober 2017. Filmen hittar du lite längre ner på sidan.
Vi önskar dig ett riktigt skitfiske!

Anmälda team som är på gång (ofullständig anmälan/betalning) Teamet är inte garanterad en plats förrän man betalt hela anmälningsavgiften:

Tidigare resultat