BALTIC KALMAR MARINA – NÄRA DIG

Vår butik och vårt varv är strategiskt placerade invid gästhamnen i centrala Kalmar, straxt intill buss- och järnvägsstationen. Här finns även goda parkeringsmöjligheter.

Högkompetent Fullservicevarv

I vår verkstad utför vi installationer, reparationer och service på din båt. Våra båtmekaniker har stor erfarenhet av att dressera trilskande båtmotorer och kommer alltid tillrätta med deras nycker och olater, en motorservice hos oss ger dig med andra ord en mer njutbar båtsommar.

I vårt segelmakeri kan du få hjälp med att se över din segelgarderob. Vi reparerar segel och syr nya vid behov. Vi reparerar även ditt kapell mm.

I vår mast- och riggverkstad ser vi över din rigg och byter vid behov ut de delar som är uttjänta. Vi har vajerpress och utför avancerade rigg installationer till en rimlig kostnad.

På hösten kan du tryggt lämna in din båt till oss för vinterförvaring, antingen i vår inomhushall som alltid håller plusgrader eller inom inhägnat område utomhus.

VÄLSORTERAD BUTIK

I butiken står vi redo för att hjälpa dig hitta den utrustning du behöver till din båt. Vi har allt från båtmotorer och marinelektronik till underhållsmaterial och säkerhetsutrustning. Vi har även kläder för alla väder och båtsportutrustning för härliga sommardagar.

VI KAN FISKE!

Vår välsorterade sportfiskeavdelning i butiken har utsetts till Team Abu Garcia Proffsbutik vilket vi naturligtvis är mycket stolta över. Vi erbjuder fiskeredskap för alla – allt från spön och flöten åt den fridfulle semestermetaren till avancerad utrustning för den professionella sportfiskaren. Vår kunniga personal ger dig gärna tips om fisketeknik och berättar var du finner de riktigt fina fiskarna.

VÄLKOMMEN TILL BALTIC KALMAR MARINA!